Din sundhed og dit helbred har første prioritet

Kære Club Lido Fitness medlemmer

I Club Lido Fitness har din sundhed og dit helbred første prioritet. Du skal føle dig sikker når du færdes i vores center.

🍀Vi skal stadig passe på os selv og hinanden

- for at gøre det endnu lettere at spritte af under din træning, har vi nu klude til rådighed i centeret. På den måde kan du nemt rengøre/spritte maskiner og udstyr af efter brug.

Grib en klud på vejen ind i træningsområdet, og ta den med rundt under din træning.
Smid den brugte klud i kurven i omklædningsrummet inden du går, så den kan være ren og klar til du kommer igen .

🍀Mindre papirforbrug er godt for miljøet, og vi minimere samtidig udgiften på papir, som grundet Corona er steget en del.

EKSTRA TILTAG
HVLS loftventilator er nutidens klimavenlige alternativ til aircondition. Med den svage brise skabt af de lange vinger, kan man på varme sommerdage opleve en fornemmelse af køling med op til 5°C. Og når varmen stiger til vejrs i de kolde måneder, sikrer NORDIC™ ventilatoren, at varmen bliver fordelt jævnt i rummet og udnyttet bedst muligt.

Den konstante, svage brise der skabes, er med til at holde luftcirkulation igang, og forhindrer derved stillestående, dårlig luft.

NYHED !! Opdeling af holdsalene

I forbindelse med de nye restriktioner omkring forsamlingsreglerne, så har vi delt vores holdsale op i to. I den ene halvdel undervises der med instruktør, der er plads til max 9 pers. + instruktør, i den anden foregår træningen på hold som selvtræning.Der er max antal af deltagere 10 pers. og altså UDEN instruktør.

Tilmelding til begge type hold foretages via onlinebooking eller i centret

 

🍀Coronavirus
Bakteriebærende partikler hænger i stillestående luft, og bevægelsen af luften er med til at nedbryde partiklerne hurtigere.

Vi håber at i er tilfredse med vores tiltag, og vil anbefale Club Lido Fitness til jeres familie og venner/bekendte

Mange kærlige hilsner fra Team Lido

 

Propel i loftet som sørger for ventilation af luften.

 

 

Opdeling af vores holdsale med plexiglas plader.