Nye tiltag - nyt om fremmøde til hold

Opdatering til nedenstående skriv...


Der er lidt forvirring omkring, hvor I skal tjekke ind - og mødetidspunkt for hold - efter opstarten med de nye fremmødeskærme i går.

Mødetidspunkt og ventelisteregler har vi ikke pillet ved, men for at lette indtjekningen for dig her i starten, så har vi valgt at ændre til, at du kan fremmøde dig allerede med dit ansigtscan ved gaten. Det betyder, at når du tjekker dig ind i centeret, så tjekker du samtidig ind på hold.

Vi oplever desværre, at nogen tjekker sig ind på hold uden at dukke op, og det var derfor vi gerne ville bruge skærmene ved den enkelte sal. 

Men for at gøre det lettere for dig, så ændrer vi som sagt proceduren til automatisk fremmøde, så snart du tjekker ind i Club Lido Fitness.

Vi håber inderligt at det ikke bliver misbrugt, og derfor vil instruktørerne også være ekstra opmærksomme på, at alle der har tilmeldt og fremmødt sig, rent faktisk også dukker op på holdtimen. 

Udebliver du med indtjek, ligesom ved almindelig udeblivelse, opkræves en bøde på 25 kr. og desuden fratager du retten fra et andet medlem til at deltage, fordi de ikke vil blive rykket op på ventelisten..

Vi håber at det giver mening, og vi glæder os til at se dig på holdene.

 

Kære medlemmer

Igennem den sidste tid, har vi udfærdiget en langsigtet strategi for, hvordan vi kan forbedre oplevelsen for vores kunder, og hele tiden gøre det mere attraktivt at være medlem i Club Lido Fitness.

Vi vil i løbet af de kommende måneder og hen over sommeren præsentere flere positive tiltag – vi kan ikke vente med at fortælle jer om dem – hold øje med vores opdateringer!

Et af de første tiltag, som vi netop i disse dage installerer, kommer til at foregå i to tempi;

Første skridt, er at vi ved alle de lokaler, hvor der er holdtræning med instruktør, opsætter fremmødeskærme, således I fremover ikke behøver at bruge tiden på at printe billet. Dette gøres primært af tre grunde;

  1. At gøre det nemmere for jer som medlemmer, ved at I blot tjekker ind med jeres ansigt, nøjagtigt ligesom I gør ved gaten i dag.

  2. Vi fjerner en arbejdsbyrde for vores dygtige instruktører – da de ikke skal indsamle billetter, idet jeres deltagelse allerede er registreret – samt de får mere tid til jer.

  3. Og ikke uvæsentligt, vi arbejder mod at lave centret så bæredygtigt som muligt. Og dette gøres bl.a. ved nedbringelse af papirforbrug og print, hvilket er helt på linje med andre tiltag, vi allerede har gjort.

Sidstnævnte punkt er også helt i tråd med det, vi tidligere har meldt ud, nemlig vores papirløse medlemskontrakter og betingelser.

Næste fase, som vi nok skal orientere jer om, når det er klart, bliver at vi får opsat skærme ved indgangspartiet, og dermed får mulighed for, hvis det er medlemmernes ønske, at udvide åbningstiderne.

Vi håber, I vil være overbærende, hvis der i starten er lidt indkøring, men både Susanne, Lone og hele teamet vil gøre alt, hvad de kan, så I får en god oplevelse.

Du kan se en informationsvideo lige her.