Pressemeddelelse 03.07.24

Lido Fitness, FysioPlan og MotusFit fusionerer og bliver Vejles stærkeste træningscenter og sundhedsklinik


Lido Fitness, FysioPlan og MotusFit indgår spændende fusion, der vil styrke deres position og give medlemmerne adgang til endnu bedre trænings- og behandlingsmuligheder.

Et sundhedstilbud til alle

”Hos Lido Fitness har vi længe ønsket at kunne tilbyde et helhedsorienteret trænings- og behandlingstilbud, der kan imødekomme behovene hos både eliteudøvere, fitnessentusiaster, seniorer og personer med skader. Med denne fusion kan vi nu realisere vision uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig vil vi fortsat kunne tiltrække de bedste behandlere og instruktører i branchen”, udtaler medejer Lars Skou.

I det nye samarbejde har parterne haft stort fokus på at samle det bedste fra alle tre fusionerede virksomheder. Søren Møller Kristensen, direktør i MotusFit fortsætter: ”Vi flytter vores personale, udstyr og forhåbentlig kultur med i det nye center, og der vil fortsat være den samme professionelle tilgang til træning og behandling, som vores medlemmer allerede kender i MotusFit – bare i et bedre og større setup”.

Susanne Damgaard, der i dag er indehaver af FysioPlan, bliver direktør og daglig leder i det nye, fusionerede selskab. Med Susannes kompetencer, lederevner og daglige gang i huset har det været et ønske fra alle partnere.

Renovering og åbning

Hen over sommeren vil Lido Fitness gennemgå en omfattende renovering for at integrere udstyr og aktiviteter fra alle tre virksomheder. Gamle som nye medlemmer bydes velkommen til det nye og forbedrede center i hjertet af Vejle senest den 1. september 2024.

For mere information, kontakt:
Susanne Damgaard, direktør og medejer
+45 30261094
sd@fysioplan.dk