Personlig træning

En invistering i dig selv og dine personlige mål.

Hvordan går det med din træningsmotivation. Oplever du fremgang både fysisk og mentalt ? Kan du mærke hvordan du efter hver træning udvikler dig, og ikke mindst, får du givet dig selv et klap på skulderen undervejs på din træningsrejse ?
Hvis IKKE du oplever ovenstående ting, så har vi med garanti en træner som kan hjælpe dig godt på vej. Hvores trænere er ikke "kun" dygtige til at sammensætte det rigtige træningsprogram, de sørger også for at motiverer/inspirerer, så dine træningsdage ikke bare bliver noget som skal overståes. Det er DIG og DINE behov som vil være i fokus. Så uanset om dit mål er opstramning, vægttab, genoptræning eller mere styrke, så kan vores højtuddannede personlig trænere hjælpe dig.

Personlig træning kan foregå; alene, parvis eller i små hold.

Du kan vælge at have din personlige træner i et fast forløb eller blot nogle få gange for at komme rigtigt i gang, få ny motivation eller inspiration eller for at få justeret teknik og intensitet.

Vi tilbyder personlig træning inden for følgende:

 • Sports specifik træning - fitness, boldspil, golf, ishockey mv.
 • Holdningskorrektion
 • Vægttab
 • Efterfødselstræning
 • Toning og opstramning
 • Genoptræning efter skader
 • Diverse livsstilssygdomme - forhøjet blodtryk, diabetes 2,
 • Overvægt mv.

Du kan booke en personlig træner via: trine@lidofitness.dk - her kan du også høre mere om vores forskellige pakker og personlige træningsforløb

Du kan læse mere om vores yderst kompetente personlige trænere herunder:Sommer Dahl (Vejle)

Sommer arbejder som holdunderviser, personlig træner i Lido Fitness Vejle. Endvidere er hun instruktør på vores træningsforløb Warrior.

Sommer har arbejdet indenfor fitness og foreningsidræt i mange år. Hvor hun bl.a. er uddannet coach, nødbehandler og førstehjælpsinstruktør. Sommer er personlig træner niveau 2 ved Pro Academy.

Sommer henvender sig særligt til dig, der vil udfordres indenfor styrketræning og er vant til at træne.Trine Kornmaaler (Vejle)

Trine er uddannet fitnessinstruktør og fysioterapeuteksamineret personlig træner ved AT Work. Trine har siden 2013 gjort kendskab med Lido-ånden, da hun i sin tid deltog på vores lukkede forløb. Det var i Lido Fitness, at Trine fandt lysten til at inspirere og motivere andre til en sundere livsstil. Trine agerer desuden som træningsansvarlig på vores livsstilsforløb og står for bookinger af både personlig træning og lukkede forløb.

Trine henvender sig primært til dig, som skal i gang med en sundere livsstil, presses, rykke grænser eller finde energien til ”den gode hverdag”, et varigt vægttab.

Ditte (Horsens)      

                                                                                  

Ditte er uddannet fysioterapeut, fitnessinstruktør og Personlig Træner. Ditte underviser b.la. også i BODYPUMP, BODYFLOW, mave/ryg og mange flere af vores hold.

My (Horsens)

My er uddannet fysioterapeut og har terapeutisk erfaring med rehabilitering og genoptræning, specielt i knæ- og hofteregionen og har haft både individuelle forløb, og holdundervisning med patienter med forskellige problematikker og funktionsniveau. Igennem uddannelse og fritidsinteresser har My stor erfaring indenfor bl.a. Taekwondo (5 år på konkurrenceplan), Styrketræning (6 år), Crossfit (3 år) og olympisk vægtløftning (2,5 år – underviser og selv dyrket sporten på konkurrenceplan).

My henvender sig derfor bredt og har en målsætning om at møde dig, der hvor du er i din træning; om det er første træning, genoptræning, moderat niveau eller på konkurrenceplan.

Søren Hoe Rasmussen (Horsens)

Søren er uddannet personlig træner ved Fitness Institute i 2014. Udover at være idrætsbefalingsmand på Fredericia kaserne er han certificeret nærkampinstruktør, bokseinstruktør og militær-fysisk træner. Ydermere har Søren igennem mange år erfaret sig indenfor idræt, springgymnastik, boksning, fodbold, styrketræning mm.

Søren henvender sig særligt til dig, som ønsker at blive motiveret og presset til at yde mere end du tror, du kan. I samråd med Søren definerer I dine mål, og planlægger i vejen mod dem. Søren giver sig 110% og ønsker, at din træning skal være varieret, sjov og effektiv.Personlig træning kan foregå; alene, parvis eller i små hold af 4 personer.

1 gang personlig træner koster 500kr.

10 x personlig træning koster 4.500kr.

10 x personlig træning for 2 pers.: 2.700kr pr person

10 x personlig træning for 3-4 pers.: 1.750kr pr person

Yderligere, har du muligheden for at optimere dine forhold undervejs på din rejse ved at tilkøbe en pakkeløsning bestående af følgende:

 • 10 x personlig træning hver uge (eller efter aftale)

 • Vejning til hver træning

 • CM-mål: start, midt og slut

 • Kostplan

 • Personligt træningsprogram

 • Vejledning i holdtræning

1 person:      4800kr. pr person

2 personer: 3.650kr. pr person

3 personer: 2.800kr. pr person

4 personer: 2.325kr. pr personDu kan booke en personlig træner via: trine@lidofitness.dk - her kan du også høre mere om vores pakkeløsning og dine muligheder.FAKTA BULLETS

 • Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil, ved køb af pakkeløsningen, blive vejet, testet og målt i forhold til dine mål.

 • Afbud skal senest ske dagen før din aftalte træningstid. Afbud skal ske ved at kontakte receptionen (75 72 15 75).

 • Medbring altid vand og håndklæde når du træner.

 

Prisliste PT

 

 

 

 


 

 1. Generelt vedr. personlig træning
 2. Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil evt. blive vejet og testet i forhold til dine mål.
 3. Afbud skal senest ske dagen før før din aftalte træningstid. Afbud skal ske direkte til din personlige træner.
 4. Medbring altid vand og håndklæde når du træner.

Du kan booke en personlig træner via:

trine@lidofitness.dk