Personlig træning

En invistering i dig selv og dine personlige mål.

Hvordan går det med din træningsmotivation. Oplever du fremgang både fysisk og mentalt ? Kan du mærke hvordan du efter hver træning udvikler dig, og ikke mindst, får du givet dig selv et klap på skulderen undervejs på din træningsrejse ?
Hvis IKKE du oplever ovenstående ting, så har vi med garanti en træner som kan hjælpe dig godt på vej. Hvores trænere er ikke "kun" dygtige til at sammensætte det rigtige træningsprogram, de sørger også for at motiverer/inspirerer, så dine træningsdage ikke bare bliver noget som skal overståes. Det er DIG og DINE behov som vil være i fokus. Så uanset om dit mål er opstramning, vægttab, genoptræning eller mere styrke, så kan vores højtuddannede personlig trænere hjælpe dig.

Personlig træning kan foregå; alene, parvis eller i små hold.

Du kan vælge at have din personlige træner i et fast forløb eller blot nogle få gange for at komme rigtigt i gang, få ny motivation eller inspiration eller for at få justeret teknik og intensitet.

Vi tilbyder personlig træning inden for følgende:

 • Sports specifik træning - fitness, boldspil, golf, ishockey mv.
 • Holdningskorrektion
 • Vægttab
 • Efterfødselstræning
 • Toning og opstramning
 • Genoptræning efter skader
 • Diverse livsstilssygdomme - forhøjet blodtryk, diabetes 2,
 • Overvægt mv.

Du kan booke en personlig træner via: trine@lidofitness.dk - her kan du også høre mere om vores forskellige pakker og personlige træningsforløb

Sommer Dahl (Vejle)
Majbritt arbejder som holdunderviser og personlig træner i Lido Fitness Vejle. Endvidere er Sommer Dahl instruktør på vores Warrior forløb.
Sommer har arbejdet indenfor fitness og foreningsidræt i mange år. Hun er bl.a uddannet coach, nødbehandler og førstehjælpsinstruktør. Sommer er personlig træner niveau 2 ved Pro Academy.

Sommer henvender sig til dig der vil udfordres indenfor styrketræning og er vant til at træne.

Julie Burchardt (Vejle + Horsens)                                                                         

Julie er uddannet fitness instruktør og Personlig Træner ved Hansenberg og arbejder som holdinstruktør, med mere end 8 års erfaring.

Julie er desuden en alsidig instruktør indenfor cykling, Walk it, bodytoning, BodyFlow, bold mv.

Julie henvender sig til dig som skal i gang med en livsstilsomlægning, i gang med at træne eller ønsker et varigt vægttab.

Trine Kornmaaler (Vejle)
Trine er uddannet fitness instruktør og fysioterapeuteksamineret personlig træner ved AT Work. Derudover er Trine træningsansvarlig på vores slankehold.

Trine har selv fulgt nogle af vores lukkede træningsforløb i Lido Fitness, og er selv fitness udøver.

Trine henvender sig til dig som skal i gang med en sundere livsstil, et varigt vægttab, eller dig som har svært ved at holde motivationen i træningen.

Ditte Busch (Horsens + Vejle)                                                                                         
Ditte er uddannet fysioterapeaut, fitness instruktør og Personlig Træner samt kostvejleder. Ditte underviser b.la også i BODYPUMP, BODYFLOW, mave/ryg m.m. Desuden er Ditte træner på flere af vores lukkede træningsforløb

Kristian Kron (Vejle)
Kristian er uddannet Sportsskadeterapeut, Fitness instruktør, Personlig Træner, Fitness Coach samt DIF instruktør 1, 2 & 3 indenfor Taekwondo og har været medforfatter til Aldersrelateret trænings Koncept under DIF. Kristian er desuden en alsidig instruktør indenfor blandt andet Bold/Styrke, Bodytoning, Senior gymnastik mv. Kristian henvender sig primært til dig som har brug for den specifikke løsning og sparring for at nå dine personlige mål - golf, cykling, løb, fodbold, håndbold, styrkeatlet mv. samt genoptræning og skade forebyggelse.

 

Prisliste PT

 

 

 

 


 

 1. Generelt vedr. personlig træning
 2. Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil evt. blive vejet og testet i forhold til dine mål.
 3. Afbud skal senest ske dagen før før din aftalte træningstid. Afbud skal ske direkte til din personlige træner.
 4. Medbring altid vand og håndklæde når du træner.

Du kan booke en personlig træner via:

trine@lidofitness.dk