Fordele og rabatter

Medlemsfordele i Club Lido Fitness

God træning og gode rabatter. Der er mange penge at spare

Som medlem i Club Lido Fitness, kan du med dit MEDLEMSBEVIS få gode rabatter i følgende butikker:

 

Lido biograferne
Billetter købes i Club Lido Fitness. Pris 75 kr. Normal pris op til 90 kr.

 

Lido Cafe
Lido Cafe, giver dig som medlem af Club Lido Fitness, 10% på mad og drikke. Lido Cafe ligger i forbindelse med biografen.

 

SPORT 24

Som medlem af Club Lido Fitness, giver Sport24 Vejle Strøget, 20% rabat på alle ikke nedsatte varer i butikken.
Det gælder dog ikke medlemsvarer, skarpprisvarer, elektronik og gavekort.
Kig ind og vis dit Lido medlemskab på din profil og få et stort udvalg af lækkert trænings- og fritidsudstyr.
Vil du have gode priser og god service, så kig forbi Sport24 Vejle strøget, Søndergade 13-15.

 

Buddha Bowl Project
Lækkert sund mad hos vores kære genbo. Du får som medlem af Club Lido Fitness 10 % rabat på alle køb. Derudover er der GRATIS kaffe til de kaffetørstige (not to go) frem til kl. 12.00 på hverdage

 

Fysioplan
Fysioplan som har til huse i Club Lido Fitness Vejle, giver rabat på behandlinger mod fremvisning af Club Lido Fitness medlemsbevis. Fysioplan tilbyder fysioterapi, massage, chokbølgebehandling og akupunktur m. m.

 

C Beauty and Care
C Beauty and Care i Siriuspassagen på gågaden i Vejle, tilbyder 10% til Club Lido Fitness medlemmer på behandlinger. Se hvad C Beauty and Care tilbyder af b.la ansigts behandlinger m. m på deres hjemmeside.

 

Pharma Nord
Lido Fitness tilbyder alle Club Lido Fitness medlemmer, 25% rabat på kosttilskud, indkøbt via Pharma Nords webshop.
For at kunne bestille via webshoppen, skal du som medlem af Lido Fitness, oprettes via www.pharmanord.dk, webshoppen og derefter ind i log ind. Gå ind i ny bruger, og udfyld de påkrævede felter.
Klik ud for "jeg har en kupon-kode". Denne kode skal være lido og så dit medlemsnummer. Derefter vil du kunne bestille produkter.

 

Børge Madsen cykler
Børge Madsen Cykler giver dig som medlem af Club Lido Fitness, 10% rabat på alt i butikken. Rabataftalen omfatter både cykler, reservedele, cykeltøj, sko, tilbehør og smøremidler m.v.I forvejen nedsatte varer, og arbejdsløn på værkstedet, er ikke omfattet af rabataftalen.Børge Madsen Cykler ligger på Vedelsgade 117, 7100 Vejle.

 

Løberen
Hos løberen på Vestergade 17, får du 15% rabat på løbesko og løbetøj som ikke i forvejen er sat ned.

 

Tarverna Hellas
Den græske restaurant Taverna Hellas som ligger på Nørregade 79-81, giver 10% rabat på mad og drikke mod forevisning af medlemsbevis.

 

Optik Hallmann
Optik Hallmann giver 5% rabat på briller. Hallmann ligger i Vindinggaard Center 23 i Vejle.

 

Helsemin
Som medlem af Club Lido Fitness, kan du blive gratis Care Plus medlem hos Helsemin på Kirkegade 13.
Helsemin har et stort udvalg af kosttilskud, økologiske fødevarer og kosmetik. Som Care Plus medlem opsparer du 5% rabat på alle køb. Får adgang til særlige Care Plus Klubtilbud hver søndag, fast 10% rabat på udvalgte mærker, stempelkortrabat på andre mærker, adgang til Helsemins partneraftaler samt 3 gratis kvik vitamin- og miniraltests om året. Medlemsskabet har en værdi af 49 kr. men er gratis for dig så længe at du er medlem af Lido Fitness. Fremvis dit medlemsbevis/loyalitesbevis i Helsemin og du bliver straks meldt ind.

 

FDM test og bilsyn
FDM test og bilsyn på Vestre Engvej 52, giver medlemmer af Club Lido Fitness, 12% rabat på syn & omsyn. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre af FDM`s kampagner og tilbud.

 

WUNDERWEAR
Hos WUNDERWEAR i Siriuspassagen på gågaden, kan du købe lækkert undertøj til kvinder. Med dit Club Lido Fitness medlemsbevis, får du 10% rabat på ikke nedsatte varer.

 

MEMIRA
Fra 1/2 minut - Længere tager det ikke at blive brillefri.
Alle medlemmer af Club Lido Fitness spare prisen på en forundersøgelse. Pris 300 kr. samt 6% på alle laser- linsebehandlinger. HUSK dit medlemsbevis ved bookning af aftale. MEMIRA ligger Gråbrødregade 6, 6000 Kolding.

 

Defining Craft
Defining Craft giver 10% rabat på design møbler og accessories. Ring eller skriv til via hjemmesiden, og få oplyst din rabat kode.

 

PAVA
PAVA i Vejle, giver i perioden 1/1-30/6 15% rabat på undervognsbehandling. I perioden 1/7-31/12 giver de 10% rabat.
Derudover, giver de 10% rabat på både syn og omsyn af bilen året rundt.
PAVA i Vejle ligger på Diskovej 20, 7100 Vejle

 

FABR-K
FABR-K som forhandler tøj til begge køn og en smule brugskunst, ligger på Nørregade 65 i Vejle. De  giver 10% rabat på deres tøj mærker og brugskunst mod forevisning af medlemsbevis.

 

Kouture
Fedt tøj til smarte kvinder
Club Lido Fitness medlemmer får 10% rabat, og GRATIS forsendelse ved direkte bestilling til: Jessica@kouture.dk

 

Flere aftaler er på vej