Personlig træning

En invistering i dig selv og dine personlige mål.

Hvordan går det med din træningsmotivation. Oplever du fremgang både fysisk og mentalt ? Kan du mærke hvordan du efter hver træning udvikler dig, og ikke mindst, får du givet dig selv et klap på skulderen undervejs på din træningsrejse ?
Hvis IKKE du oplever ovenstående ting, så har vi med garanti en træner som kan hjælpe dig godt på vej. Vores trænere er ikke "kun" dygtige til at sammensætte det rigtige træningsprogram, de sørger også for at motiverer/inspirerer, så dine træningsdage ikke bare bliver noget som skal overståes. Det er DIG og DINE behov som vil være i fokus. Så uanset om dit mål er opstramning, vægttab, genoptræning eller mere styrke, så kan vores højtuddannede personlig trænere hjælpe dig.

Personlig træning kan foregå; alene, parvis eller i små hold.

Du kan vælge at have din personlige træner i et fast forløb eller blot nogle få gange for at komme rigtigt i gang, få ny motivation eller inspiration eller for at få justeret teknik og intensitet.

Vi tilbyder personlig træning inden for følgende:

 • Sports specifik træning - fitness, boldspil, golf, ishockey mv.
 • Holdningskorrektion
 • Vægttab
 • Efterfødselstræning
 • Toning og opstramning
 • Genoptræning efter skader
 • Diverse livsstilssygdomme - forhøjet blodtryk, diabetes 2,
 • Overvægt mv.

Du kan booke en personlig træner via: kontor@lidofitness.dk - her kan du også høre mere om vores forskellige pakker og personlige træningsforløb

 

Personlige trænere med en bred faglig viden.

I Lido Fitness er alle vores personlige trænere yderst kompetente og veluddannede. Vores trænere har, udover erfaring på egen krop, uddannelse i kroppens anatomi, hvorfor de kan tilpasse øvelser, programmer og målsætninger alt efter klientens eventuelle skader og hverdag. Ligeledes har vores trænere en bred viden om kost, dog har vi nogle specifikke kostvejledere tilknyttet, som den enkelte træner henviser til i visse situationer, så du er sikret de bedste svar på dine spørgsmål. Ved et forløb i Lido Fitness har du typisk den samme træner under hele dit forløb, hvilket sikrer dig, at der løbende vil tilpasses vægt, øvelser og mål. Vores fornemmeste opgave ligger i at motivere dig og sørge for, at du ikke går i stå, når du har nået et mål eller måske oplever mindre udvikling i en periode.

Du kan nedenfor læse mere om vores personlige trænere, som hver især har specielle fokusområder, der kendetegner dem og deres arbejdstilgang. Om det er vægttab, muskelvækst, genoptræning eller andet, så kan vi hjælpe dig på vej mod en sundere livsstil.

 

Sommer Dahl

 • Ansat: Ansat i Lido Fitness Vejle -  9 år.  
 • Rolle i Lido Fitness: Holdunderviser, personlig træner og instruktør på vores lukkede forløb (Bodychallenge og Warrior)
 • Uddannelse: Personlig træner ved Pro Academy.

 

Sommer Dahl har mange års erfaring indenfor fitness og foreningsidræt, hvor hun b.la. har undervist i håndbold, trampolin og floorball. Sommers fornemmeste opgave består i, at tilpasse træningen efter dit udgangspunkt og efter dine behov. Der er et særligt fokus på den udfordrende træning, der har til formål at rykke dine grænser, hvor Sommer vil udfordre dig på dine svagheder for at fjerne de forhindringer, I sammen, møder på vejen mod dit mål. Du vil på et forløb med Sommer opleve, at træningen tilpasses dine behov, så du oplever løbende fremgang mod et fastlagt mål ved at give dig værktøjer, som du også kan bruge på egen hånd efter endt forløb. Sommer henvender sig særligt til dig, der vil udfordres indenfor styrketræning og har erfaring indenfor træning – styr på teknik og et minimum af skader.

 

Britt Foget Johansen

 • Ansat: Ansat i Lido Fitness Vejle/Horsens siden februar 2016
 • Rolle i Lido Fitness: Holdkoordinator, Holdunderviser, personlig træner, kostvejleder og instruktør på vores lukkede forløb (Livsstilsholdet)
 • Uddannelse: Europe Active certificeret fitnessinstruktør og personlig træner fra Fitness Institute (2017). Diætist eksamineret kostvejleder fra Fitness Institute (2018).

 

Britt Foget Johansen har mere end 12 års erfaring som holdinstruktør, hvor hun underviser i alt fra bodytoning, seniorhold, efterfødsel, step til fedtdræber; altså en bred vifte af erfaring indenfor fitnesshold, hvilket også kommer til udtryk under hendes personlige træninger med vores medlemmer. Britt henvender sig særligt til dig, der ønsker et sundt og varigt vægttab eller et ønske om et skub i den rigtige retning mod en sundere livsstil, øget styrke og mere energi i hverdagen. Der tages udgangspunkt i den enkelte og træningen tilpasses herefter med et fokus på, at træningen skal være udfordrende, målrettet, alsidig og sjov.

ER PT PÅ BARSEL

 

Trine Schultz

 • Ansat: I Lido Fitness Vejle 2018 
 • Rolle i Lido Fitness: Holdunderviser og personlig træner
 • Uddannelse: Uddannet fysioterapeut i Aarhus 2017

 

Trine Schultz har stor erfaring med både individuelle forløb og holdundervisning med klienter der oplever forskellige problematikker og funktionsniveau. Om målsætningen består i at opnå en muskuløs krop eller blot at komme i bedre form og vinde energien tilbage i hverdagen, så kan Trine hjælpe dig til et realistisk mål og ikke mindst vejen dertil. Med rygsækken fyldt af erfaring vil Trine hjælpe dig med at udvælge de rigtige øvelser og hjælpe dig i den rigtige retning.

Trine Schultz henvender sig til et bredt publikum, hvor både børn, voksne og ældre kan imødekommes. Der er et særligt fokus på skader og teknik, men Trine finder også et godt forløb hårdt, udfordrende og varierende. Sved, grine og flytte grænser er nøgleordene for et træningsforløb med Trine.

 

Ditte Busch

 • Ansat: I Lido Fitness Horsens og Vejle 2013
 • Rolle i Lido Fitness: Holdunderviser, kostvejleder, personlig træner og underviser på vores lukkede forløb (Bodychallenge og livsstilsholdet)
 • Uddannelse: Uddannet fysioterapeut og personlig træner. Derudover er hun uddannet ernæringsvejleder fra Fitness Institute og vejleder medlemmer ift. Kost, træning og livsstilsændringer.

 

Ditte Busch har udover sin uddannelse, fysioterapeut og personlig træner, arbejdet med træning og fitness siden 2000. Ditte har en fortid som officer i Flyvevåbenet hvor hun, udover at arbejde med fysisk træning og uddannelse af menige og sergenter, også arbejdede med motivation og coaching på både individ, -og gruppeniveau.

Ditte henvender sig til mange forskellige klienter hvor både børn, voksne og ældre kan indgå på individuelle forløb såvel som i grupper. Ditte har et stort fokus på skader og den korrekte teknik under træningen. Med erfaring indenfor motivation og coaching kan Ditte hjælpe dig tættere på dit mål om det er vægttab, genoptræning eller muskelvækst. Motivation, fysioterapeutiske tilgang, spændende og udfordrende træning som tilpasses niveau er nøgleordene for et forløb ved Ditte.

 

Philip Justin

 • Ansat: I Lido Fitness Vejle 2019
 • Rolle i Lido Fitness: Receptionist, holdunderviser og personlig træner.

Philip er en yderst behagelig træner, der lytter til dig og dine forvetninger til forløbet og dig selv. Med øget fokus på opstartsfasen og betydningen heraf vil Philip sikre sig, at du får en god start på dit forløb i Lido Fitness. Ydermere vil du kunne finde Philip, som holdunderviser i alt fra bodytoning til crossfitness. Han henvender sig bredt, men særligt til dig, som ønsker mere overskud eller hvis du har brug for et skub i den rigtige retning.

Kasper Ravnløkke:

 • Ansat: Ansat i Lido Fitness Vejle siden oktober 2018
 • Rolle i Lido Fitness: Personlig træner
 • Uddannelse: Certificeret fitnessinstruktør og personlig træner hos Hansenberg 2018

Kasper Ravnløkke er nyuddannet og har derfor høj viden inden for det seneste nye vedrørende træning. Har altid interesseret sig  for træning og været fascineret af, hvordan man, via træning, kan komme ud af skavanker. Igennem hans uddannelsesforløb har han været personlig træner, holdinstruktør for unge og seniorer for ikke at nævne Aqua jogging. Kaspers passion er funktionel træning. Han tager altid udgangspunkt i den enkelte og træningen tilpasses herefter. Kasper mener træning skal være sjovt, udfordrende og give resultater.

 

 

Trine Kornmaaler

 

 • Ansat: I Lido Fitness 2015 
 • Rolle i Lido Fitness: Administrativ koordinator for lukkede forløb, træningsansvarlig på Livsstilsholdet, holdunderviser og personlig træner
 • Uddannelse: Fitnessinstruktør og fysioterapeuteksamineret personlig træner ved AT Work 2015

 

Trine Kornmaaler har, udover rollen som administrativ koordinator, stort fokus på sit arbejde som personlig træner, hvor hun tager udgangspunkt i, at en sund livsstil handler om flere elementer: balance, fokus og selvindsigt. Der er en forventning om, at du vil give dig 110% til alle træninger, hvor ærlighed og selverkendelse sættes før dårlige undskyldninger. Trine ønsker at hjælpe dig godt fra start med en ændring af dine vaner og vil hjælpe dig på vej mod en sundere hverdag med alt, det indebærer. Fitness og sundhed bør være et løfte mellem dig og den person, du ønsker at være. Hvis du er klar til at gøre din del, så er Trine klar til at stå til rådighed for dig på din rejse. Trine henvender sig særligt til dig, som ønsker en bedre og sundere hverdag; om fokus er på hypertrofi og masse, vægttab, funktionel træning eller sjov træning så kan Trine hjælpe dig på vej mod dit mål.

                                                                         

 

Personlig træning kan foregå; alene, parvis eller i små hold af 4 personer.

 

Kostplan                                                                                           950,- kr.
Inkl. Opstartssamtale 45 min
Centimetermåling og tanitavejning                                               

 

Kostplan Deluxe                                                                            1.799,- kr.

Inkl. Opstartssamtale, 45 min
3 x Centimetermåling og tanitavejning
3 x Opfølgninger

 

Programlægning, basisprogram                                                      289,- kr.                                                     

Programlægning, specialprogram                                                   529,- kr.

Skader, konkurrencer o. lign.

                       

   1 x Tanitavejning                                                                            40,- kr.

 10 x Tanitavejning                                                                          299,- kr.

 

Personlig træning

1 x Personlig træning                                                                       499,- kr.

10 x Personlig træning                                                                  4.500,- kr.

10 x Personlig træning, gruppe á 2 pers. Pr. person                     2.750,- kr.

10 x Personlig træning, gruppe á 3 pers. Pr. person                     2.250,- kr.

10 x Personlig træning, gruppe á 4 pers. Pr. person                     1.750,- kr.


* Ovenstående pris på køb af 10 x PT er inklusiv 10 x tanitavejninger.

 

Personlig træningsforløbspakke
(Alene eller som lille gruppe)

 

10 x personlig træning – 1 x ugentligt eller efter aftale
Vejning til hver træning
CM-Målinger; start, midt og slut
Kostplan, inkl. Opstartssamtale
Personligt træningsprogram
Vejledning i holdtræning


Forløb 1 person                                                                               5.500,- kr.

Forløb i gruppe á 2 personer. Pr. person                                        4.125,- kr.
Forløb i gruppe á 3 personer. Pr. person                                        3.850,- kr.
Forløb i gruppe á 4 personer. Pr. person                                        3.575,- kr.

 

FAKTA BULLETS

 

 • Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil, ved køb af pakkeløsningen, blive vejet, testet og målt i forhold til dine mål.
 • Afbud skal senest ske dagen før din aftalte træningstid. Afbud skal ske ved at kontakte receptionen (75 72 15 75).
 • Medbring altid vand og håndklæde når du træner.

 

 

 

 

 


 

 1. Generelt vedr. personlig træning
 2. Den første træning/konsultation vil vare ca. 5 kvarter. Her vil dine ønsker og mål blive gennemgået. Du vil evt. blive vejet og testet i forhold til dine mål.
 3. Afbud skal senest ske dagen før før din aftalte træningstid. Afbud skal ske direkte til din personlige træner.
 4. Medbring altid vand og håndklæde når du træner.

Du kan booke en personlig træner via:

trine@lidofitness.dk