Reformer

Reformer-Pilates
Reformer-træning bliver mere og mere populært som træningsform, og det er der mange gode grunde til. Træningsformen er pilates, men det særlige ved reformer-maskinen er, at du træner med fjedre som modstand i stedet for vægte, og får du den rette vejledning, er træningen både effektiv, skånsom og supersjov.

Fordele ved Reformer-pilates
Øvelserne udføres på reformer maskiner og er varierende fra stående, siddende til liggende og udfordrer på en unik måde, dine balance og stabilitets muskler i hele kroppen. Reformer træner både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang. Træningsformen er ideel til dig, som søger en skånsom måde at forbrænde kalorier, opstramme kroppen, styrke og tone musklerne – men på en sjov og alsidig måde.
Du vil med garanti hurtigt opleve et output i form af øget velvære, mere glæde og energi.

Motiverende og vejledende instruktører

Vi står klar hos Lido Fitness med en dygtig reformer instruktør, som med glæde byder dig velkommen på et hold uanset niveau. Du har hos os altid mulighed for at få indflydelse på din træning, så hvis der er øvelser du ikke kan lave, er vi straks klar med gode alternativer.

Motivationen sikrer vi i fællesskab gennem positiv energi, god stemnings musik og en fælles mission om en fantastisk træning.

Hos Lido Fitness I vejle tager vi godt imod dig og dine behov, så start trygt din reformer vej til sund, stærk og funktionel hos os. 

Du kan se vores holdplan her