Seneste nyt fra Club Lido Fitness

Der sker meget i Club Lido Fitness

Kære medlemmer og kommende medlemmer

Der er over vinteren arbejdet meget på at videreudvikle fitnesscentret, således vi forhåbentligt kan tilfredsstille vores medlemmer ved at yde den bedst mulige service og samtidig sikre, at vi har nogle attraktive tilbud til jer alle, lige meget hvilket niveau, I ønsker at holde jer i form på.

Som I sikkert har bemærket, har vi renoveret centret, så det er up-to-date, og vi fortsætter med dette her i den kommende tid, bl.a. ved at gøre receptionsområdet endnu mere attraktivt.

Susanne er blevet udnævnt til leder af centret, idet vi ønsker at have fokus på kvalitet af instruktører og ikke mindst opgradere vores tilbud om personlig træning, således vi fremover kan skræddersy et program til det enkelte medlem, eller en gruppe af medlemmer, der ønsker at få fælles PT træning. 

Lone er økonomiansvarlig, idet vi har fuld fokus på administration og den økonomiske udvikling, således vi også på sigt har mulighed for fortsat at have likviditet til at udvikle centret.

Vi har fået sammensat et stærkt team, som er ansvarlig for holdtræning og de instruktører, der er tilknyttet herunder – nemlig Berit (cykel/reformer), Gitte (hold i sal 1+5), og Nilufer (reception/yoga/senior/outdoor).

På nuværende tidspunkt er vi ved at evaluere på vores maskiner, og har derfor valgt at styrke organisationen med henholdsvis Niller og Henning, som løbende vil stå for vedligehold. Vi er glade for at have fået disse to tilbage i centret.

Vi har også erhvervet en yderligere reformerbænk, idet der er stor efterspørgsel på dette.

Vi er gået i tæt samarbejde med FysioPlan, så vi nu også kan varetage at hjælpe jer med genoptræning ved skader, skræddersyede forløb, som tager udgangspunkt i jeres behov og målsætninger.

I forbindelse med det meget skiftende vejr, har vi desværre haft en bygningsskade i kælderen og reformerlokalet, men der arbejdes godt og konstruktivt med udlejer om at få dette udbedret.

Der har været to artikler i den forløbne uge i Vejle Amts Folkeblad, som ganske tydeligt har beskrevet Peters ændring fra drift til ejer, samt omkring vores seneste årsrapport. Da disse artikler kun er tilgængelige for abonnenter, vedlægger vi nederst i mailen et resume af disse, idet overskrifterne godt kan være lidt misvisende.

Vi er utroligt glade for, at Peter har valgt at blive som ejer, og vi derfor stadigvæk har tilknyttet hans ekspertise derigennem.

Til trods for, at fitness-branchen generelt er presset, ser vi frem til en god og spændende fremtid for Club Lido Fitness med støtte fra jer, vores medlemmer.

 

På gensyn i centret!

Mange hilsner fra 

Ejerkredsen og ledelsen
Club Lido Fitness

 

Vejle Amts Folkeblad har i weekenden skrevet et par fine artikler om Lido Fitness ApS. Hermed kort, hvad de omhandler.

Efter 15 år finder Peter Larsen nye veje

Peter Larsen, stifter af Club Lido Fitness i Vejle, og kendt som deltager i Robinson, træder efter 15 år ud af den daglige drift. Han ejer stadig en del af virksomheden, men arbejder nu for Justface med ansigtsgenkendelse i fitnesscentre, og overvejer at udgive en bog om livsstil for 50+ mænd. Ændringer i administrationen er en del af fremtidssikringsstrategien, og de øvrige ejere er meget glade for den stadig positive relation med Peter. Læs videre her


Fint årsresultat og medlemstilgang – men med økonomiske efterdønninger

Herudover skriver Vejle Amts Folkeblad om årsresultatet på 600.000 kroner. Dette skal ses i lyset af, at der blev opbygget negativ egenkapital under corona-nedlukningerne, som nu heldigvis er påvirket positivt med årets resultat. Ejerne ser en stigning i medlemstilgang efter nedlukningerne, og har investeret i opgraderinger, såsom nye maskiner samt f.eks. forbedrede muligheder for personlig og holdtræning. Og det understreges, at der i forhold til virksomhedens økonomiske fremtid, er likviditet til at køre videre. Læs videre her

Artiklerne kræver login som abonnent
For at kunne læse artiklerne, skal du være abonnenent hos Vejle Amts Folkeblad.